Cibulkova New Yorkban nem híve q a második fordulóban elvesztette Falconi

New York. Szlovák teniszező a második fordulóban a kislemez Centre Court Arthur Ash vetik tizennégy váratlanul elveszíti az amerikai Irina Falconi ecuadori eredetű 02:05 óráig három 6: 2, 3: 6, 5: hetedik A döntő aktus, hiányzott 4 első

Cibulkova szenvedett a túl sok ki nem kényszerített hibákat. Szlovákia majd Flushing Meadows jött, és ő legújabb bizakodó kislemez. Quartet Daniela Hantuchová, Magdaléna Rybáriková, Lukáš Lacko és Karol Beck búcsút a verseny az első fordulóban.

Cibulkova, aki az US Open visszatért a versenyzéshez egy két hetes szünet körhinta vétkes károkozás hasizom, a New York-i enyhítette prémium 31.000 amerikai dollár.Mivel nem tudja megvédeni 500 pont a múlt évben, miután a US Open a legvalószínűbb, hogy kiesnek az elit világ húsz.

Falconi a párbaj nyolc előre az érkezését pénteken ellen bevetett dvadsaťdvojke német nő Sabine Lisickej, aki továbbjutott a 3. fordulóban harc nélkül. Her fárasztó bet365 online fogadási útmutatók amerikai Venus Williamsová meccs nem jön a betegség – az ún. Sjögren-szindrómának. Női egyes – 2. forduló:

Irina Falconi (USA) – Dominika CIBULKOVÁ (SR-14) 2: 6, 6: 3, 7: 5

New York. Daniela Hantuchová telepített a huszonegyedik váratlanul elveszíti keddi ülésén az első fordulóban a női egyes döntő a negyedik Grand Slam torna az idény US Open New York (augusztus 29-11Szeptember USTA Billie Jean King National Tennis Center, a teljes támogatási 23.718.000 USD, kemény felület DecoTurf II) francia Pauline Parmentier, 62 a WTA világranglistán 78 perc 2: 6, 3: 6.

Poprad natív éves Hantuchova nem tükrözi a bejáratnál, hogy a találkozón, és gyorsan kellett hiányt 0: 2. Ezen túlmenően, a szolgáltatás elvesztette az ötödik játék.

Három évvel fiatalabb Parmentier betartása révén nőtt 5: 1, és a hetedik játékban hűvös dopodávala megfelelően 15, amikor ő vezette a 40: 0, és egy második esélyt.


Játék elvesztése nélkül még egy fiftínu bemutatta a recepción otthon, és a második felvonás brejkbal szlovákok aztán 2: 0. Pauline Parmentierová. Fotó – SITA / AP

A harmadik GEME volt egy ígéretes 30: 0, és még egy esélyt, hogy módosítsa a már 3: 0-dupla szög.Kedvenc, ő még nem érte el az 1: 2, de returnujúca a negyedik játék nem volt igény, és ezt követően újra visszatartják szolgálat – 1: 4. Francúzke küszöbén nagyban meglepő győzelme mégis egy kicsit remegő kézzel. Az 5 pontszámot: 1 megkezdte aug 5: 3, de aztán ismét vett a returne.

Zverenkyňa Captain Fed Cup képviselet SR Mateja Liptáka Hantuchova a múlt héten nem volt jelen az előkészítő események New Haven sérülés bal láb, bár eredetileg szerepelt a „pók”, és ez még nem ismert-e, és hogy ez milyen mértékben rosszullét keretében aláírt keddi papíron „érvénytelen”, és nehéz megérteni vyznievajúci eredményt.

Parmentier szerezni bosszú vereség 2: 6, 5: 7 három évvel ezelőtt Linz.Most már jó előre „starter” február Fed Cup mérkőzés Szlovákia – Franciaország fordulójáig 1 II. World Cup csoport Federation képviselő csapatok.

A korábbi világranglista ötödik Hantuchova, jelenleg 23 sorrendjében a kislemez a nemzetközi nyílt bajnokságot az Egyesült Államokban 2011-ben enyhítette az 5 pont a rangsorban, és egy csekket 19 000 USD. Mégis jelen kell lennie a női páros mellett polka Agnieszka Radwanska és keverjük össze Bahamčanom Mark Knowles.

Az egyetlen tulajdonosa a négy címet a fő bet365 kifizetés módok szakmai szinten Hantuchova volt tavaly a terület Flushing Meadows 3. fordulójáig és annak helyi egyéni legjobb marad q már szezonban 2002 minden nevezett.Nagy kiadók az Australian Open elődöntőjébe, 2008-ban ebben a szezonban nyolc Roland Garros.

Szlovák képviselők kedden nem sikerült sem Lukáš Lacko. Hétfőn haladt, hogy a 2. fordulóban ellen amerikai Irine Falconi Dominika Cibulková, elveszíti Magdaléna Rybáriková. Szerdán fordulójáig 1. A jelen Karol Beck. Női egyes – q 1:

Pauline Parmentierová (Franciaország) – Daniela Hantuchová (SR-21) 6: 2, 6: 3 78 percig (33, 45)

bet365 fogadási bónuszt