Sátán dicsérte Szlovákia reklám: nagyra értékelem

Bratislava. Miroslav Satan kedden vette át a Külügyminisztérium és az Európai ügyek, a Szlovák Köztársaság Miroslava Lajčáka tekintélyes díjat – Gold plakk terítésére jó hírnevét Szlovákia külföldi.

A díjnyertes hangsúlyozta, hogy bármilyen hasonló tribute néhány kifejezése annak, amit az életben történik, és hogyan készül.

„Nagyra értékelem, hogy a miniszter említette nekem ezt a lepedéket és nagyon örülök, hogy megkaptam a kiválasztott kevesek akik lehetőséget kaptak arra, hogy megkapja ezt a díjat az elmúlt”, mondta a Sátán.

„Ebben az évben Mira maga módján egyedülálló. Első bejelentés utolsó aktív karrier és hamarosan kerek jubileum.Valójában, az első ember, sportoló ilyen plakk külügyminiszter vett „, mondta Lajcak.

2002-ben hozott Szlovákia, mint kapitány, hogy egyetlen címet a Világbajnokságon. Ő volt a három másik értékes fémeket (ezüst világbajnokság 2000-ben és 2012 bronz MS 2003).

fellépett négy téli olimpián. Sátán szlovák felvevő számának reprezentatív célokat (86), amikor kitört Jozefa Golonku.

Miután Cup Minsk világ 2014 bejelentette, hogy elkészült az aktív karrierjét. „most azt akarom, hogy fordítson a család, pihenjen unibet online sportfogadás a 20 éves szakmai karrierjét. Nem tervezem, szeretnék egy kicsit lassú az élet ritmusát, és különösen a gondozása a gyerekek, „mondta, akit a határozat unibet élő fogadás májusi, hogy meggondolja magát.

” én megszokni, még ha csak három hónap.Során a jövő évi világbajnokság a Cseh Köztársaságban van akkor biztosan húzza a jégen, vagy úgy gondolom. De már néhány döntést, és így állok. „Hamarosan vissza a jégen

A birkózás gyakorlat, de nem volt az elkövetkező napokban. Együtt más szlovák és amerikai jégkorong legendák fog játszani egy kiállítás párbajok becsületért Pavla Demitru emlékek.

„nagyon jó, hogy tesz valamit a Palau mögött. Ez mellett jótékonysági céllal, hogy elősegítse az iskola, amely nevezték őt, és a gyerekek, akik ott „mondta a Sátán.

nem működik a ritmus az utolsó nap telt el, és néhány könnyebb képzés:” Tegnap játszott egy csomó osztálytársak, akit ígért ebben az évben, de ha már nyugdíjas.De a múlt héten voltam kétszer jégen Ľubo Višňovský. Azt akartam, hogy egy kicsit elő a mérkőzések, amelyek nem rendelkeztek semmilyen sérülés. Ha valaki jön, három hónap után a jégen, így ez nem könnyű, „mondta.

unibet fogadási bónuszok